logotip georgina artigas

Contacte

QUI SÓC

Vaig néixer a Olot i actualment visc a Tortellà.
Tinc la llicenciatura de Filosofia de la Universitat de Girona i el títol de tècnica en Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art i Disseny d’Olot.
Treballo per compte propi i també formo part de l’estudi gràfic Vis a Vis, amb l’Oriol Carbonell des de l’any 2013 i podeu consultar els nostres treballs conjunts a:
http://www.visavis.cat
Georgina Artigas - Disseny gràfic

SOLUCIONS DE COMUNICACIÓ GRÀFICA

Quan es vol engegar un projecte, negoci o simplement ampliar-lo, es necessita crear una imatge que identifiqui l’esperit de la iniciativa. Una imatge que comuniqui qui hi ha al darrere i què ofereix, com ho fan, a qui es dirigeix, quins són els valors i atributs de la marca. El disseny gràfic a partir de l’anàlisi de cada projecte serveix per trobar possibles formes de comunicar i identificar la marca, a través del logotip, la papereria, els anuncis, els catàlegs, els embalatges, la pàgina web, etç.
Cada projecte és diferent i necessita un disseny personalitzat. Es tractarà de treballar client i dissenyador per aconseguir un brífing que ajudi a trobar la solució més adequada. Els colors, les tipografies, les il·lustracions, pictogrames han de servir per a definir el projecte de forma individualitzada.
Sovint es pot necessitar un disseny concret per a cada cert temps, de tal manera que es necessita trobar noves formes de comunicar el mateix fons i que serveix a la vegada per no deixar d’invertir en el missatge i en la seva ampliació cap a nou públic com també per fidelitzar el que ja ho coneix. A la marca cal nodrir-la, per tal que agafi vida, amb noves campanyes de comunicació.

Demana informació

14 + 1 =